Boekingsinformatie

1. Informatie over de vakantiehuisjes, vakantiewoningen en appartementen in Noorwegen op onze site:

Alle vakantiehuizen en appartementen hebben hun eigen informatiepagina op onze site. Hierop staan o.a. diverse foto’s, een korte omschrijving van de omgeving en de woning, faciliteiten binnen en faciliteiten buiten, lijst met extra service mogelijkheden (zoals huur bedlinnen, eindschoonmaak tegen betaling (soms verplicht), huur boot, enz.. Faciliteiten die hier niet genoemd staan zijn bij desbetreffende woning ook niet mogelijk). Tevens is er een tabel met afstanden naar diverse bestemmingen, zoals afstand naar plaats, winkel, toeristen informatie, treinstation, skigebied, enz.. Op een plattegrond staat de locatie waar de woning gelegen is. Dit kan echter wel wat afwijgen met de werkelijkheid. Mochten er onduidelijkheden zijn in de omschrijving van de woning of heeft u nog vragen dan horen wij dit graag. Mail info@scandiluxe.nl . Tevens staat er bij de omschrijving van de vakantiehuisjes een kwalificatie in de vorm van een sterrenaanduiding. Deze is hoofdzakelijk gebaseerd op de inrichting/faciliteiten van het vakantiehuis en de luxe.

2. A. Informeren naar beschikbaarheid:

Indien u wilt weten of een vakantiehuis of appartement voor een bepaalde week (weekend, midweek, enz.) nog beschikbaar is, dan kunt u mailen naar info@scandiluxe.nl . U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Op werkdagen (behalve woensdag) kunt u ons ook telefonisch bereiken tussen 09.00-17.00 uur. Er zijn een aantal vakantiehuizen die wij te allen tijde via onze agent aan moeten vragen.

B. Het maken van een reservering:

Indien u een reservering wilt maken, dan kunt u dit tevens per mail, info@scandiluxe.nl  of telefonisch aan ons doorgeven. Wij boeken de uitgezochte woning op de gewenste datum dan voor u via het systeem van onze agent. U ontvangt hiervan binnen enkele dagen een bevestiging in 2-voud met de boekingsvoorwaarden. 1 Bevestiging kunt u zelf houden, de andere dient u, na controle, getekend naar ons te retourneren in bijgesloten enveloppe. Tevens staat op de boekingsbevestiging het bedrag van de aanbetaling, dit dient direct aan ons te worden overgemaakt. Het restantbedrag dient uiterlijk 8 weken voor aankomst in de woning bij ons binnen te zijn. U ontvangt ca. 2 weken voor vertrek uw reisbescheiden. Mocht u reeds veel eerder vertrekken en wenst u de reisbescheiden eerder te ontvangen dan dient u dit bij boeking aan ons kenbaar te maken. Reserveringskosten: Euro 15,00 per boeking.

4. Speciale boekingsvoorwaarden:

Bij veel van onze woningen staan prijzen genoemd per week.Wij kunnen te allen tijde voor u navragen of korter boeken dan een week (bijv. midweek) mogelijk is. Vaak is dit geen probleem.

5. Annuleren van een boeking:

Annuleren van een reservering brengen annuleringskosten met zich mee. Voor uitgebreide informatie zie de boekingsvoorwaarden. Indien u een annuleringsverzekering heeft en het is een geldige reden om de kosten te claimen, dan kunnen wij voor u een annuleringskosten nota maken.